Logo Transmeer

Bent u op zoek naar een specialist in containertransport binnen de Benelux? Iemand die uw containers tot 35 ton kan behandelen? Een flexibel en betrouwbaar transportbedrijf voor de op- of overslag van uw goederen? Dan vormt Transmeer graag de onmisbare schakel in uw transportketen.

Uw betrouwbare partner

Als flexibel transportbedrijf staan we bekend om onze kwalitatieve service en vormen we de betrouwbare partner voor grote ondernemingen. Een goede relatie met onze klanten vinden we belangrijk en verwezenlijken we onder andere door hen tijdens onze samenwerking goed te informeren en op de hoogte te houden. We zijn een jong team en zien onze chauffeurs als waardevolle collega’s, die we met wederzijds respect behandelen. Om een vlotte communicatie te garanderen, werken we enkel met Nederlandstalige chauffeurs.

Gespecialiseerd in containertransport

Transmeer is gespecialiseerd in containertransport binnen de Benelux. Onze vestiging in Meer ligt ideaal ten opzichte van de havens van Antwerpen en Rotterdam. Op ons domein bevindt zich een ruime loods en douane entrepot voor de op- en overslag van allerlei goederen. Naast 15 trekkers en 30 containerchassis voor diverse toepassingen en 4 schuifzeilopleggers, beschikken we over een 12 ton heftruck en straddle carrier. Zo zijn we in staat om zelf containers tot 35 ton te laden, lossen en stockeren.

Ontdek onze diensten